Tevi Agentur biedt u een scala aan mogelijkheden.

Onze trucks, bus, promotieaanhangers en promotieteams zijn eyecatchers van formaat, waarmee we gegarandeerd ook uw klanten overtuigen.
Neem onze vergaande service tel daar onze ruime ervaring ( Tevi is al ruim 35 actief in de wereld van promotie en showtrailers ) bij op en u bent verzekerd van een geslaagde campagne.

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Ontvangt u liever uw klanten op locatie zoals een beurs, circuit of evenement, met onze hospitality units geeft u uw klanten dat speciale gevoel en de juiste aandacht. Waar uw klanten ook zijn, met onze mobiele oplossingen kunt u ze op originele en innovatieve wijze laten kennismaken met uw bedrijf, evenement of actie.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • hospitality units
  • demonstratieruimtes
  • catering met terras
  • pop- of presentatiepodium
  • persruimtes
  • onderzoekslokaal

De Silverstar

De Silverstar

De Silverstar is uitgerust met een bijzonder luxe interieur, moderne zwart glanzend keukenblok en de mogelijkheid tot het plaatsen van 1 of meerdere schermen. Onze Silverstar biedt plaats aan ongeveer 10 personen

Eco Bus

Eco Bus

Duurzaam campagne voeren? Onze eco bus is volledig electrisch, goed voor het milieu, en vanzelfsprekend compleet naar uw wensen interieur en exterieur aan te passen...

photo

T 160 trailer

Moderne expandable trailer voorzien van lift dus rolstoeltoegankelijk.
 

photo

Skywalker T 110

luxe vip trailer multi inzetbaar, uitgevoerd in uw huisstijl begint het opvallen bij uw doelgroep al bij de reis naar uw evenement!

podiumtrailer

Podiumtrailer

Voorstelling of optreden,pop of presentatiepodium, ons mobiel podium is voor velerlei doeleinden geschikt en snel verplaatsbaar.

Podiumtrailer

T 200 trailer

Mooie ruim opgezette trailer,voorzien van grote raampartij en compleet uitgerust. Een blikvanger pur sang!

Copyright 2019 Tevi Agentur - All Rights Reserved