Productpromotie

Geef uw merk een flinke verkoop boost

U kent ze wel. Opvallende attracties op beurzen, festivals, in winkels, winkelcentra of op de markt, Vaak zijn dat promoties die georganiseerd zijn door Tevi BV. Wij weten wat mensen trekt! Met de inzet van Mobiele promotie, showtrailers, roadshows of mobiele stands, creëert u publiekstrekkers die de attentiewaarde van uw productpromotie gegarandeerd verhoogt.

Productbeleving

Promoten is zien, beleven en aanraken

Tevi BV is een creatieve bedenker van promotieacties en ondersteunt u ook met het organiseren en het uitvoeren van uw promotie. Met promotie teams of eyecatchers, wij weten uw klanten te trekken. Met inzet van diverse mobiele sets, kunnen we uw product- of dienstpromotie opvallend onder de aandacht brengen met bijvoorbeeld:

Mobiele promotie
Showtrailer
Product promotie
Roadshow
Promotietrailer
VIP ontvangstruimte

Onze productpromoties zijn goed in te zetten als uitbreiding op bijvoorbeeld uw roadshow. Denk aan een flyerteam dat het winkelcentrum ingaat, waar u met uw promotie unit aanwezig bent.

Tevi Productpromotie Product promoten

U wilt iets geheel nieuws op de markt brengen of u heeft uw product spectaculair vernieuwd? Laat het uw klanten weten en vooral beleven!

TEVI BV ondersteunt u met het ontwikkelen en organiseren van een promotieconcept om uw product of dienst op te laten opvallen. Dit doen we op de locaties waar uw klanten zich bevinden. Wij werken dan bijvoorbeeld met:

Flyeren
Laten proeven
Samples uitdelen
Kookdemonstraties
Productdemonstraties

TEVI Agentur ondersteunt u met het organiseren en uitvoeren van al uw promoties.

Blikvanger

Bent u op zoek naar een blikvanger op een beurs of festival? Bekijk hieronder eens de foto’s van onze mogelijke promotiemiddelen.

Wij verhuren diverse artikelen waarmee u verzekerd bent van een grote attentiewaarde en waarbij u de bezoekers lekker actief bezig kunt laten zijn of vol bewondering kunt laten genieten.

Meer weten over Productpromotie of direct een afspraak maken?