Standbouw

Een goede beursstand werkt als een magneet!

Standbouw, beurspromotie, tevi

Ervaren standbouwer
Met de juiste stand triggert u uw doelgroep en bent u verzekerd van publiek. Tevi BV ontwerpt en bouwt opvallende en unieke beursstands zowel groot en klein.

Tevi’s design of eigen inbreng

Heeft u een eigen idee. Prima!
TEVI BV ontwikkelt graag samen met u de ideale stand. We hebben jaren ervaring en maken gebruik van innovatieve en onderscheidende tools. Er zijn veel mogelijkheden om de bezoeker op een pakkende manier te triggeren voor uw product. Want daar gaat het ons om, de aandacht voor uw promotie!

Kant en Klaar

Bent u op zoek naar een stand om uw organisatie of product optimaal te presenteren op een beurs? TEVI BV heeft voor u ook pasklare oplossingen. Wij bieden ook een scala aan trucks, bus, promotieaanhangers en promotieteams. Dit zijn eyecatchers van formaat, waarmee we gegarandeerd ook uw klanten overtuigen. 

Showtrailer
VIP ontvangstruimte
Promotietrailer
Hospitalityunit
Mobiele promotietrailer
Showtrailer Promotiestand

Toegevoegde service

De stands worden door TEVI compleet ingericht en sleutelklaar opgeleverd op de beurs. Ook een beveiligde opslag van uw beursmateriaal is mogelijk.

U kunt ook gebruik maken van onze diensten als het gaat om bijvoorbeeld productpromotie met behulp van promotie- of demonstratieteams. Wij helpen u graag met het totale beursconcept.

Neem onze vergaande service, tel daar onze ruime ervaring bij op en u bent verzekerd van een geslaagde campagne.

Achtergrond

Tevi BV regelt alles op de achtergrond netjes binnen uw budget. We kunnen u ondersteunen tot in de kleinste details. Van een koffieautomaat tot flatscreen en van een lichtplan tot vaste internetverbinding.

Hospitality unit
Demonstratieruimte
Catering met terras
Pop-up
Presentatiepodium
Persruimte
Onderzoekslokaal

Met onze mobiele oplossingen kunt u ieder, op originele en innovatieve wijze, kennis laten maken met uw bedrijf, evenement of actie.

Meer weten of direct een afspraak maken?